hmm

Idag har jag varit lite känslig och nere. Men jag har en aning om vad det kan vara.. Skippa medicinen några dagar i rad och sen en ganska jobbig sak som inträffat. Kan ju vara därför.
Den jobbiga saken ( måste bara få skriva av mig ) handlar om en väldigt nära vän och om hur man kan såra en person som hon blivit sårad.. Blir bara så upprörd! Jag säger som vi brukar säga när någon av oss har problem med kärleken; Killar...
Eller vad säger ni tjejer? Även om jag verkligen inte har några som helst problem men min kärlek så känner jag faktiskt med den personen! :(
Sen det där med medicinen.. Hatar mig själv för att jag slarvar!
Denna dagen har varit lugn måste jag säga.. Ida kom hit på morgonen. Nästan direkt efter det kom också John hem som fick sluta jobbet tidigare idag.
Vi satte i gång att fixa det sista i lägenheten, och äntligen är det klart :)
Sen har vi mest slappat..
Vi åkte och hämtade hem vår älskade Yoshi förut också. Han har nog trivts väldig bra borta hos Sanna och dom. Men jag hoppas han kommer trivas hemma igen också! :)
Han hade tydligen ersatt våran filt med Sannas och deras matta. Så den har han alltså legat och snuttat på och myst med. Haha!

Sanna följde med oss hem hit och sen kom Ida tillbaka efter att ha varit iväg en sväng. Vi tre gick ner till Therese och kollade på Grey´s Anatomy och efter det kom Fråga Olle ;) riktigt tjejigt och mysigt hade vi. Det får vi göra oftare tycker jag! :)
Nu är jag åter hemma och ska snart försöka sova! Är helt utmattad och slö i kroppen och är nog tyvärr på väg att bli sjuk (hoppas inte), så nu är det vila som gäller!

Puss och godnatt!
Ps. tänker på dig! <3

Kommentarer
Postat av: Ida

Det tycker jag också!

Tack för att du finns.

Jag älskar dej <3

2009-10-01 @ 00:16:38
URL: http://idatb.blogg.se/
Postat av: Anonym

älskar dig också gumman <3

2009-10-02 @ 00:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0