hmm

Idag har jag varit lite känslig och nere. Men jag har en aning om vad det kan vara.. Skippa medicinen några dagar i rad och sen en ganska jobbig sak som inträffat. Kan ju vara därför.
Den jobbiga saken ( måste bara få skriva av mig ) handlar om en väldigt nära vän och om hur man kan såra en person som hon blivit sårad.. Blir bara så upprörd! Jag säger som vi brukar säga när någon av oss har problem med kärleken; Killar...
Eller vad säger ni tjejer? Även om jag verkligen inte har några som helst problem men min kärlek så känner jag faktiskt med den personen! :(
Sen det där med medicinen.. Hatar mig själv för att jag slarvar!
Denna dagen har varit lugn måste jag säga.. Ida kom hit på morgonen. Nästan direkt efter det kom också John hem som fick sluta jobbet tidigare idag.
Vi satte i gång att fixa det sista i lägenheten, och äntligen är det klart :)
Sen har vi mest slappat..
Vi åkte och hämtade hem vår älskade Yoshi förut också. Han har nog trivts väldig bra borta hos Sanna och dom. Men jag hoppas han kommer trivas hemma igen också! :)
Han hade tydligen ersatt våran filt med Sannas och deras matta. Så den har han alltså legat och snuttat på och myst med. Haha!

Sanna följde med oss hem hit och sen kom Ida tillbaka efter att ha varit iväg en sväng. Vi tre gick ner till Therese och kollade på Grey´s Anatomy och efter det kom Fråga Olle ;) riktigt tjejigt och mysigt hade vi. Det får vi göra oftare tycker jag! :)
Nu är jag åter hemma och ska snart försöka sova! Är helt utmattad och slö i kroppen och är nog tyvärr på väg att bli sjuk (hoppas inte), så nu är det vila som gäller!

Puss och godnatt!
Ps. tänker på dig! <3

helgen som varit..

Har missat att skriva denna helgen, men har faktiskt haft lite att göra. Bland annat så har målningen tagit längre tid än väntat. Sen hade vi problem med katten i samband med målningen så vi fick lämna honom till Sanna under tiden. I lördags fick jag hoppa in och jobba i garderoben på Krikelin :) lite mer folk än sist och sen är det alltid gött med extra pengar! Så dit åkter jag direkt efter att ha varit på Sannas kalas.
I söndags åkte jag, John, Therese, Mikael, Christine och Tina på bilbingo i Gudhem. Och gissa vem som vann 1000 spänn? :) Behövliga penagar!
Denna veckan satsar vi i alla fall på att bli färdiga med målningen innan ons eftermiddag. Vi får se hur detta går.. :P
Idag har vi haft hjälp av både Christine och Ida :)

Lite planer för denna veckan då;
I morgon ska jag och John till mamma och vara barnvakt åt Robin :) Mamma ska på något föräldra möte på dagis..
Sen satsa på att blir klara med målningen såklart.
Fredag ska jag till stan på ett möte tidigt på dagen och sen på kvällen blir det middag på Wallermans och utgång för att fira Ida :) Det ser jag fram emot! känns som att det var ett tag sedan man var ute och roade sig lite..
Mamma skulle nog ha något klädparty hemma någon dag i helgen också så då ville hon att jag skulle vara med och passa Robin!

Nu ska jag ta lite paus från målning och sätta mig och kolla på sex and the city! sen blir det sängen för att orka upp i någolunda tid i morgon.

Natti natti, PUSS

Sex & the city

Fastnade igår framför Sex & the city! Skulle bara kolla några få avsnitt, men det slutade med att jag belv sittande från 20.00 - 05.30! Det är så skoj, trots att jag sett dom flera gånger om så kan jag inte sluta titta!
Så mycket mer hände det faktiskt inte igår.

Kännde mig lite konstig i natt, tung i huvudet och seg i kroppen. Nästan så jag hade ont över allt. Kände mig febrig, men det tro jag inte att jag var :)
Det hör väl också till hösten.. Att bli sjuk och jävlig! : /
Idag är jag i alla fall slöare än någonsin känner jag. Är hur trött som hels och skulle gärna låsa in mig i det mörkaste  rum och bara sova! men ack så hamnar man efter med allt annat (som städning) spelar ingen roll vad man gör och hur ofta man städar så tycker jag nog att det ser ut som fan direkt ändå nästan. Det blir ju inte bättre av att man låter det vara några dagar, snarare tvärt om!
Kan det vara katten som spökar tro?

Fradag! vad händer? Känner inte för att bli sittande hemma och va slö hela dagen. Något måste göras!
Therese skrev nyss ett mess och frågade om  jag ville komma och smaka på hennes vit choklad och hallon muffins som hon skulle baka och ta en kopp kaffe till det. Och det är klart jag vill! :)

Och på tal om det så har jag funderat mycket på det där med att bli vuxen. Kanske är det bara jag som tänker på det. Men jag tycker det märks så tydligt nu när man ser hur folk i min ålder flyttar hemifrån och hur man bildar familj, skaffar barn, förlovar sig mm.
Betyder det att man är vuxen eller hur vet man det? Kanske är något man känner på sig?
Jaja, jag ska vara barn så länge det går! :)

Nu ska jag prata med min älskling som nyss kom hem från jobbet :) ses sen!

höst..

Ja nu är det verkligen höst kan man sägaa!
finns det tråkigare väder än när det blåser? då är ju både regn, snö och 100 grader värme bättre!
men det hör väl till hösten och det gillar jag, har bara ingen lust att gå ut och då sitter jag inne helt enkelt! :)
bara längtar till det blir mörk då man kan göra det riktigt mysigt för sig!

Skönt att vi faktiskt fick se en liten glimt av solen idag i alla fall :)

Idag vart både jag och John uppe vid 9 (!) tiden. Vid tolv kom Sofia och Lisa hit.
Lisa klippte mig och trots att jag vägrat klippa av mig mitt långa, tråkiga hår så gjorde jag det..! Riktigt starkt gjort av mig. Och nöjd blev jag! :)
Sen vidare upp till stan. John fick köra mig trots att hans bil är halvt körbar.. Men annars hade jag aldrig hunnit, så det ska han ha tack för. Han kan få en puss på kinden också!
Arbförmedlingen var väl tråkig som vanligt men jag tyckte det vi kom fram till lät rikigt bra. Och för en gång skull när jag är på ett möte så minns jag faktiskt lite av vad vi talade oml :)
Jag har mämnligen Adhd och kan tydligen få extra stöd och hjälp från dom. Och jätte trevlig var den tjejen vi tråffade! Så det låter ju kanon ! :)

Nu sitter jag här i soffan och slappnar av lite. Slängde nyss i mig en kabab tallrik, och snart ska jag väl ta tag i städningen (i alla fall dammsuga upp allt hår som ligger på golvet!) och sen får vi se vad som händer i kväll :)
Hej så länge!

23 september

Det märks så väl att hösten är här.. För många är väl detta en tråkig tid. Men jag älskar den! helt klart min favorit årstid. Det börjar bli mörkt ute, löven faller och man kan sitta inne och tända ljus utan dåligt samvete för att man inte är ute hela tiden.. Det börjar bli kallt och man kännar att vintern närmar sig. Hur mysigt är inte det liksom? :)

Idag blir det nog lugnt för min del. Ska tvätta lite, disk maskinen är redan igång och sen kommer kanske Sanna hit och tar en fika? Ska fråga henne om inte vi kan åka och kolla på färg också..
Ska måla om i både köket och hallen :)
Har dock väldigt svårt att bestämma vilken färg det ska vara. Mörkt som allt annat i köket eller ska det vara ljust som det brukar vara i kök? Blå kanske? grön? hallen ska i alla fall vara mörk. Så det blir nog brun av något slag :)
Tips?

.. Lite tråkigheter. Kom att tänka på förut att det faktiskt var 3 år sedan jag satt häktad för mordbränderna. Tiden har gått väldigt fort. Känns som om det var igår allt detta hände! Minns så väl att den 22 september kom polisen och hämtade mig hemma.. Jag minns också att jag var osams med Sanna. Jag hade faktiskt tänkt att vi skulle reda ut allting innan hennes födelsedag men det hanns inte med tyvärr. Tre år senare.. Händelsen har faktiskt förändrat mig lite. På ett sätt är detta en erfarenhet man bär med sig. Inget jag är ledsen för längre. Men det har ändå varit en riktigt tung period i mitt liv! Har efter detta faktiskt också blivit en bättre människa. Man lär sig alltid ett och annat även av saker/händelser som inte är bra!
Och för er som inte vet vad detta handlar om så är jag oskyldig! hade inte gjort något och polisen tog bara fel personer. Har fått skadestånd och är inte misstänkt för något!
Shit happens, life goes on.. Så småningom :)

Har varit ute en sväng med trevligt folk :)
Innan det var jag och Sanna iväg och kollade på färg som sagt.. Har fortfarande svårt att bestämma mig, men nu har jag i alla fall kommit en liten bit på vägen. Nu får John hjälpa mig så kanske det blir lättare :)
Nu är jag trött så det blir snart sängen :)

GODNATT <3

Sanna 20

Sitter här hemma med Sanna som fyller 20 idag :)
Hon ville ha en lugn dag och titta på film och det är ju det minsta jag kan ge henne :)
vi hyrde "dumpa honon", "en shopaholics bekännelse" och sen ska vi även kolla på "17 igen" för killen i den filmen är sååå snygg! ;P

se you later..



En riktigt slapp dag måste jag säga! Jag och Sanna har varit här och kollade på film. Efter första fllmen gick vi också  ner och köpte chip, detta gillade inte min tandvärk!
John kom hem vid halv tolv och Sanna stack hem med sin mamma. Har också laddat upp lite bilder på Facebook idag, hehe det var ju inte går måste jag säga!

Efter det har vi gjort abslout INGENTING!
Det är helt underbart med sånna här slappar dagar som man bara kan ta det lugnt, inte behöva bry sig om hur man ser ut och bara tänka på sig själv för ett tag! :)
Det blir väl en del slappande när man är arbetslös, men det känns ändå inte som att dagarna räcker till det man borde hinna med. Diska, tvätta, städa, söka jobba, gå på möten, kärlek, katten och sen försöka att inte glömma bort att man faktiskt har vänner också! Hur skulle det se ut hemma om man hade jobb också?
Aja, just nu får man ta en dag i taget. Sen löser det sig väl allt annat med tiden :)

Nu ska jag nana. Det tar faktiskt på krafterna att inte göra någonting också! konstigt nog..

Puss och godnatt!

nytt försök att börja blogga

Skapade denna bloggen för lite mer än ett år sedan, men fattade inte riktigt hur det funkade, gav upp och hittade den nu igen, hehe.. Tänkte ge det här ett nytt försök och behåller därför namnet why jut me.
Meningen med den dåvarande bloggen var att jag skulle få skriva av mig lite. Har inte haft det allt för bra i mina dagar och jag har alltid kännt att det är en lättnad att faktiskt få skriva ner sina tankar och känslor i bland..

New me..
Måste faktiskt få säga att jag är stolt över mig själv! har lyckats vända från att vara en deprimerad, alkoholiserad, ledsen människa. Till att vara glad och positiv, nykter och känna mig levande igen. Helvändning för mig och jag känner mig lyckligare än någonsin! :) Kan i allafall säga att jag är en bra bit på väg att bli helt frisk från flera år av depression, ångest och olycka! Mycket tack vare helt underbara vänner som har ställt upp! min underbara pojkvän som gör mig så lycklig och min familj som har funnits där hela tiden :)

Ska krypa ner breve John i sängen nu. Ses i morgon :)


PUSS !

RSS 2.0